Det er en gutt

Det er en gutt t-skjorte til gravide

Det er en gutt t-skjorte til gravide

En fin t-skjorte du kan bruke både for å vise stolt at du er gravid og enda bedre, for å slippe dumme spørsmål om kjønnet til babyen fra alle mulige fremmede som begynner å snakke til deg fordi de ser at du er gravid :)

Tagger: Det er en gutt gravidklær mamma baby klær gravid t-skjorte morsomme barneklær nettbutikk kule babyklær body babybody humor klær trykk tøffe t-skjorter barn baby t-shirts

Nettbutikk barneklær

Kule t-skjorter til barn - Storebror og storesøster - Kule babyklær - Gravide og foreldre

Benytt ikonene over produktet for å velge mellom flere flotte t-skjorter til barn, kule barneklær og babyklær på nett. Velg blant mange farger på t-skjorte / t-shirt og body og tilpass kule barneklær akkurat slik du vil ha de. Bruk størrelsestabellen for å finne riktig størrelse om nødvendig. Kule t-shirts nettbutikk benytter barneklær og babyklær av høy kvalitet i 100 prosent bomull, med klær av merkene Continental Clothing, Anvil og BabyBugz med solid stofftetthet og kvalitetstrykk som sitter.

Barneklær og babyklær

Barneklær og babyklær vi tilbyr i vår nettbutikk er av topp kvalitet, alle produktene er av hundre prosent bomull og har en høy stofftetthet som gjør klærne solide og meget behagelige å ha på seg. Av barneklær til gutt og jente tilbyr vi kule trykk på t-skjorter. Til babyer og de minste har vi trykk på kule babyklær som babybodyer, t-skjorter, smekker og babyluer. Produktene vi benytter er av merkene Anvil, Continental Clothing og BabyBugz, disse er sertifisert i henhold til krav om dyrking og behandling av bomull samt produksjonsbetingelser.

Vi har over 1000 kule trykk og tekster i nettbutikken i alle kategorier. Kule t-skjorter, slim fit og kontrastskjorter til menn og jente t-skjorter, topper og singlets til damer. Massevis av kule trykk på barneklær og babyklær. Sjekk ut kule t-skjorter med trykk, morsomme t-skjorter, fest og moro, sjekketriks og sånn med gode og mindre gode sjekketriks, sexy og snasne kule jenter t-shirts, humor tekster og trykk, kontorhumor med t-skjorter til jobben, nerd og geek t-shirts, retro t-skjorter med gode gamle norske ord og uttrykk, trønderloven på t-skjorter med tøffe norske trykk, lett blanding med diverse trykk, kule klær med trykk for gravide og foreldre inkludert mange verdens beste trykk og ikke minst mange kule barneklær og babyklær på nett. T-skjorter til barn og baby og babybodyer med morsomme tekster. Vi har også mange tøffe luer med kule trykk. Nettbutikk med kule klær luer, t-skjorter, tsjorter, tshorter, t-shirts, kall det hva du vil, vi har det . Klart du skal få, alle skal få. Smilefjes :)

Til trykk på t-skjorter bruker vi utelukkende fleksitrykk. Fleksitrykk (plott trykk) er glatt og ligger pent utenpå stoffet. Trykket er svært fleksibelt og utrolig holdbart, selv tynne linjer. Trykkfargen har vært gjennom grundige tester som har vist at fargene holder seg selv etter 100 vask.

Anbefaling ved vask er å vaske produktet på vrangen på 30 grader, så det er vår offisielle anbefaling. Selv vasker vi aldri t-skjortene på vrangen og aldri 30 grader, uten at vi har merket noen endring i trykkvalitet, selv etter flere år med bruk og vask :) Ved stryking bør den strykes på ved maks middels varme og pass på at motiver ikke ligger mot hverandre, så vil motivet holde seg fint vask etter vask etter vask etter vask og så videre :)