9 av 14 kvinner opplever uønsket adferd ved egen omsorg

Statlige holdningskampanjer sørger for at vi får belyst viktige temaer. Denne statistikken er fra en veldig aktuell kampanje fra helsedirektoratet og så lenge du ikke er 1 av 17 menn som kjenner vegring fra andres tilstand ved andres påstand bør dette være interessant:) Tallene gjelder ikke for kvinner i varig omsorg eller i fravær av adferd, for kvinner i kortsiktig adferd utenfor egen bolig, eller kvinner i fast adferd og/eller for kvinner som opptrer i sammenheng utenfor egen bolig samt menn i kronisk fravær fra egen påstand. Sjekk også ut 107 av 112 kvinner opplever eget fravær som uklar omsorg t-skjorten

Benytt ikonene over produktet for å velge mellom mange flotte t-skjorter, slim fit for menn, girlie shirt, spaghettitopp og singletter til jenter og gutter, eller damer og herrer om du vil. Velg blant mange farger på t-skjorten og få t-skjorten akkurat slik du vil ha den. Bruk størrelsestabellen for å finne riktig størrelse om nødvendig. Vi benytter T-skjorter av høy kvalitet med solid stofftetthet og kvalitetstrykk som sitter.

T-skjorter nettbutikk

Vi har over 1000 kule trykk og tekster i nettbutikken i alle kategorier. Kule t-skjorter, slim fit og kontrastskjorter til menn og jente t-skjorter, topper og singlets til damer. Massevis av kule trykk på barneklær og babyklær. Sjekk ut kule t-skjorter med trykk, morsomme t-skjorter, fest og moro, sjekketriks og sånn med gode og mindre gode sjekketriks, sexy og snasne kule jenter t-shirts, humor tekster og trykk, kontorhumor med t-skjorter til jobben, nerd og geek t-shirts, retro t-skjorter med gode gamle norske ord og uttrykk, trønderloven på t-skjorter med tøffe norske trykk, lett blanding med diverse trykk, kule klær med trykk for gravide og foreldre inkludert mange verdens beste trykk og ikke minst mange kule barneklær og babyklær på nett. Kule t-skjorter til barn og baby og babybodyer med morsomme tekster. Vi har også mange tøffe luer med kule trykk. Nettb utikk med kule klær luer, t-skjorter, tsjorter, tshorter, t-shirts, kall det hva du vil, vi har det. Klart du skal få, alle skal få. Smilefjes :)

Topp produkter

T-skjortene vi tilbyr i vår nettbutikk er klær av topp kvalitet, alle produktene er av hundre prosent bomull (utenom sportssingletten for menn) og har en høy stofftetthet som gjør klærne solide og meget behagelige å ha på seg. klær vi benytter i nettbutikken inkluderer t-shirts av merker som B&C, Continental Clothing og Hanes, disse er sertifisert i henhold til krav om dyrking og behandling av bomull samt produksjonsbetingelser. Inne på produktsiden finner du mer informasjon om det aktuelle produktet, inkludert størrelsestabell.

T-skjorte trykk

Til trykk på t-skjorter bruker vi utelukkende fleksitrykk. Fleksitrykk (plott trykk) er glatt og ligger pent utenpå stoffet. Trykket er svært fleksibelt og utrolig holdbart, selv tynne linjer. Trykkfargen har vært gjennom grundige tester som har vist at fargene holder seg selv etter 100 vask.

Vask av produkter

Anbefaling ved vask er å vaske produktet på vrangen på 30 grader, så det er vår offisielle anbefaling. Selv vasker vi aldri t-skjortene på vrangen og aldri 30 grader, uten at vi har merket noen endring i trykkvalitet, selv etter flere år med bruk og vask :) Ved stryking bør den strykes på ved maks middels varme og pass på at motiver ikke ligger mot hverandre, så vil motivet holde seg fint vask etter vask etter vask etter vask og så videre :)