Babybodyer med tekst

Morsomme tekster og trykk på babybodyer

Velg mellom kortermet, langermet og kontrastfarget babybody

Populære tekster på babybodyer

Velg en av bestselgerne eller finn din egen favoritt i kategoriene over

Alle Babybodyer med tekst

Rabattkoder

Spar ved kjøp av flere. Alle produktene kan være forskjellige med forskjellige trykk!

KULE5 - 5% rabatt / 5stk
KULE10 - 10% rabatt / 10stk
KULE15 - 15% rabatt / 15stk

Husk å skrive inn koden i kassen. Kan ikke kombineres med andre rabatter

Faste rabatter

Morsomme babybodyer

Sjekk ut en drøss bodyer med tekst og trykk på praktiske og behagelige babybodyer. Morsomme babybodyer med norske trykk og tekster.

T-skjorter, luer, smekker - I tillegg til skikkelig kule babybodyer med trykk også får de de aller fleste av trykkene på T-skjorter, luer og smekker. Gå inn på produktsidene, finn kategori og type produkt du ønsker og finn kule trykk, eller bare velg en babybody med ønsket motiv og benytt produktvelgeren under viste babybody for å velge andre produkter. Babyklær er tilgjengelige på kort- og langermede babybodyer, T-skjorter, luer og smekker. Alle trykk for voksne finnes på flere typer T-skjorter, singlets, luer og hettegensere til menn og kvinner.

Trykk av babybodyer

De fleste av våre babybodyer er trykket med digitalt direktetrykk hvor det er benyttet vannløs trykkteknololgi og 100% ugiftig og biologisk nedbrytbart blekk. Bra for miljøet og bra for babyen. Vi ønsker et optimalt trykkresultat, og velger derfor som standard å trykke våre babybodyer med digitalt direktetrykk. Dette er en trykkmetode hvor trykket sprayes direkte inn i babybodyen. Dette gir meget gode trykkresultater, med nøyaktige detaljer som fargegradering og skygge. Trykkresultatet ser og føles veldig naturlig og behagelig ut på bodyen fordi trykket blir en del av bodyen, i motsetning til å klistre trykket utenpå som ved transfertrykk.

Merk at på en skjerm kan fargene (spesielt intensiteten) på trykket se noe annerledes ut enn på trykket på babybodyen. Det kommer an på innstillinger og lys. Illustrasjonsbildet på produktsiden vil kunne ha en litt for sterk glans.

Babybody størrelser

Du har funnet dine favoritttrykk, du har funnet babybodyen du liker og ønsket farge er i boks. Da var det bare det vanskeligste igjen: Hvilken størrelse skal jeg velge? Her er løsningen :)

babybodyens nøyaktige mål - Du finner størrelsestabellen for valgt body under det valgte produktet, som gjør det lett å måle deg frem til riktig størrelse. Legg en babybody du har flatt på et bord, mål deretter lengde (A), bredde (B) og lengde på erme (C) på babybodyen – Se illustrasjon under produkt. Sammenlikne målene med størrelsestabellen. Merk at målene er kant til kant og ikke omkrets.

Hva sier andre kunder - Vi tilbyr flere forskjellige typer babybodyer fra flere leverandører og størrelser kan angis litt forskjellig fra leverandør til leverandør. Derfor har vi en nøyaktig måletabell som forklart over. I tillegg har vi en generell beskrivelse som er basert på tilbakemeldinger fra kunder, som angir om babybodyen ansees som liten, passe, eller stor i størrelsen. Denne finner du rett under størrelsesvelgerne, sammen med lenke til størrelsestabell lenger ned på siden

Alle trykk er tilgjengelig på mange produkter

1 Velg Motiv

2 Velg Produkt

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress
Kule T-skjorter siden 2009