Hettegensere med trykk

Kule hettegensere med trykk

Velg blant flere typer hettegensere til herre. dame og barn

Populære trykk på hettegensere

Velg en av bestselgerne eller finn din egen favoritt i kategoriene over

Hettegensere med trykk

Rabattkoder

Spar ved kjøp av flere. Alle produktene kan være forskjellige med forskjellige trykk!

KULE5 - 5% rabatt / 5stk
KULE10 - 10% rabatt / 10stk
KULE15 - 15% rabatt / 15stk

Husk å skrive inn koden i kassen. Kan ikke kombineres med andre rabatter

Faste rabatter

De fleste av våre hettegensere til dame, herre og barn er trykket med digitalt direktetrykk hvor det er benyttet vannløs trykkteknololgi og 100% ugiftig og biologisk nedbrytbart blekk. Vi ønsker et optimalt trykkresultat, og velger derfor som standard å trykke våre hettegensere med digitalt direktetrykk. Dette er en trykkmetode hvor trykket sprayes direkte inn i hettegenseren. Dette gir meget gode trykkresultater, med nøyaktige detaljer som fargegradering og skygge. Trykkresultatet ser og føles veldig naturlig og behagelig ut på hettegenseren fordi trykket blir en del av hettegenseren, i motsetning til å klistre trykket utenpå som ved transfertrykk.

Merk at på en skjerm kan fargene (spesielt intensiteten) på trykket se noe annerledes ut enn på trykket på hettegenseren. Det kommer an på innstillinger og lys. Fargene på skjerm vil kunne ha en litt for sterk glans.

Kule og morsomme hettegensere er ikke bare et trykk på billigste hettegenser som er å oppdrive, Det skal også være et kult og behagelig plagg. Hettegensere vi velger å ta inn og beholde er basert på tilbakemeldinger fra våre kunder. Vi har et stort utvalg av kule trykk på hettegensere til herre, dame, barn og baby. Vår bestselger er den konstrastfargede unisex hettegenseren. Klassisk hettegenser med kontrastfarge på snorer og innsiden av hetten. Mykt og komfortabelt stoff med høy stofftetthet (280g/m2) , 80% bomull/20% polyester og hette med integrert snor og skjulte stropper for øreplugger og kengurulomme med skjult åpning for hodetelefonledning. Premium hettegenserener en annen favoritt. Høy kvalitet, og egne modeller og passform til menn, dame og barn.

Inne på produktsiden finner du mer informasjon om det aktuelle produktet, inkludert størrelsestabell.

Du har funnet dine favorittdesign, du har funnet hettegenseren du liker og ønsket farge er i boks. Da var det bare det vanskeligste igjen: Hvilken størrelse skal jeg velge? Her er løsningen :)

Hettegenserens nøyaktige mål - Du finner størrelsestabellen for valgt produkt under det valgte produktet, som gjør det lett å måle deg frem til riktig størrelse. Legg en hettgenseren/genser du har og som passer perfekt flatt, mål deretter lengde (A), bredde (B) og lengde på erme (C) på hettegenseren – Se illustrasjon under produkt. Sammenlikne målene med størrelsestabellen. Merk at målene er kant til kant og ikke omkrets.

Hva sier andre kunder - Vi tilbyr flere forskjellige typer hettegensere fra flere leverandører og S-XXL kan angis litt forskjellig fra leverandør til leverandør. Derfor har vi en nøyaktig måletabell som forklart over. I tillegg har vi en generell beskrivelse som er basert på tilbakemeldinger fra kunder, som angir om hettegenseren ansees som liten, passe, eller stor i størrelsen. Denne finner du rett under størrelsesvelgerne, sammen med lenke til størrelsestabell lenger ned på siden

Produkter og trykkvalitet har vært testet nøye og skal holde lenge. For å hjelpe til med at trykket holder seg best mulig, lengst mulig anbefaler vi at hettegensere vaskes på vrangen på 30 grader, og at du er forsiktig med varme ved stryking og tørking av genseren. Stryk på vrangen, middels varme uten damp og pass på at motiver ikke ligger mot hverandre. Pleieinstruks for produkter følger også med i forsendelsen ved kjøp. Unngå kjemisk rensing og tørketrommel

Alle hettegensere, T-skjorter og våre andre klær har blitt testet i vask med trykk, og skal være absolutt fargeekte. Kravet er 10 vask uten å miste noe av fargeintensiteten. Vi har T-skjorter som har blitt brukt og vasket i flere år på 40 grader, uten merkbare endringer på trykket

Visste du at du i tillegg til skikkelig kule hettegensere med trykk også får de de aller fleste av trykkene på en rekke kule T-skjorter, luer og kopper, samt mange kule trykk på babybodyer. Gå inn på produktsidene, finn kategori og type produkt du ønsker og finn kule trykk, eller bare velg en hettegenser med ønsket motiv og benytt produktvelgeren under viste hettegenser for å velge andre produkter. Alle trykk for voksne finnes på flere typer T-skjorter, singlets og hettegensere til menn og kvinner. Babyklær er tilgjengelige på kort- og langermede babybodyer og T-skjorter.

Sjekk ut en drøss hettegensere med trykk på kule hettegensere. Morsomme hettegensere, norsk humor, geek og gamer trykk på hettegensere, masse artig kontorhumor, fete trykk til trening og motivasjon, sarkasme, kødd, generell humor, retro trykk med gode gamle norske ord or uttrykk, sær humor og det meste mellom det. Klart du skal få - Alle må få!

Morsomme trykk på hettegensere er også perfekt som gaver til bursdager, staselige anledninger, firmagreier, events, årsdager, morsdager farsdager, kule julegaver, kattas navnedag og mye mer. Let, finn trykk, eller bruk søkefunksjonen om du vet hva du ser etter. Vi har over tusen forskjellige trykk på hettegensere til de fleste anledninger.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress
Kule T-skjorter med trykk siden 2009