Hettegensere med trykk

Kule hettegensere med trykk

Velg blant flere typer hettegensere til herre. dame og barn

Populære trykk på hettegensere

Velg en av bestselgerne eller finn din egen favoritt i kategoriene over

Alle Hettegensere med trykk

Rabattkoder

Spar ved kjøp av flere. Alle produktene kan være forskjellige med forskjellige trykk!

KULE5 - 5% rabatt / 5stk
KULE10 - 10% rabatt / 10stk
KULE15 - 15% rabatt / 15stk

Husk å skrive inn koden i kassen. Kan ikke kombineres med andre rabatter

Faste rabatter

Trykk av hettegensere

De fleste av våre hettegensere til dame, herre og barn er trykket med digitalt direktetrykk hvor det er benyttet vannløs trykkteknololgi og 100% ugiftig og biologisk nedbrytbart blekk. Vi ønsker et optimalt trykkresultat, og velger derfor som standard å trykke våre hettegensere med digitalt direktetrykk. Dette er en trykkmetode hvor trykket sprayes direkte inn i hettegenseren. Dette gir meget gode trykkresultater, med nøyaktige detaljer som fargegradering og skygge. Trykkresultatet ser og føles veldig naturlig og behagelig ut på hettegenseren fordi trykket blir en del av hettegenseren, i motsetning til å klistre trykket utenpå som ved transfertrykk.

Merk at på en skjerm kan fargene (spesielt intensiteten) på trykket se noe annerledes ut enn på trykket på hettegenseren. Det kommer an på innstillinger og lys. Fargene på skjerm vil kunne ha en litt for sterk glans.

Kule hettegensere med trykk

Kule og morsomme hettegensere er ikke bare et trykk på billigste hettegenser som er å oppdrive, Det skal også være et kult og behagelig plagg. Hettegensere vi velger å ta inn og beholde er basert på tilbakemeldinger fra våre kunder. Vi har et stort utvalg av kule trykk på hettegensere til herre, dame, barn og baby. Vår bestselger er den konstrastfargede unisex hettegenseren. Klassisk hettegenser med kontrastfarge på snorer og innsiden av hetten. Mykt og komfortabelt stoff med høy stofftetthet (280g/m2) , 80% bomull/20% polyester og hette med integrert snor og skjulte stropper for øreplugger og kengurulomme med skjult åpning for hodetelefonledning. Premium hettegenserener en annen favoritt. Høy kvalitet, og egne modeller og passform til menn, dame og barn.

Inne på produktsiden finner du mer informasjon om det aktuelle produktet, inkludert størrelsestabell.

T-skjorter, luer, kopper

Visste du at du i tillegg til skikkelig kule hettegensere med trykk også får de de aller fleste av trykkene på en rekke kule T-skjorter, luer og kopper, samt mange kule trykk på babybodyer. Gå inn på produktsidene, finn kategori og type produkt du ønsker og finn kule trykk, eller bare velg en hettegenser med ønsket motiv og benytt produktvelgeren under viste hettegenser for å velge andre produkter. Alle trykk for voksne finnes på flere typer T-skjorter, singlets og hettegensere til menn og kvinner. Babyklær er tilgjengelige på kort- og langermede babybodyer og T-skjorter.

Alle trykk er tilgjengelig på mange produkter

1 Velg Motiv

2 Velg Produkt

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress
Kule T-skjorter siden 2009