T-skjorter med trykk

Kule T-skjorter med trykk

Velg blant mange forskjellige typer T-skjorter med trykk til herre, dame, barn og baby

Populære T-skjorter med trykk

Velg en av bestselgerne eller finn din egen favoritt i kategoriene over

Alle T-skjorter med trykk

Rabattkoder

Spar ved kjøp av flere. Alle produktene kan være forskjellige med forskjellige trykk!

KULE5 - 5% rabatt / 5stk
KULE10 - 10% rabatt / 10stk
KULE15 - 15% rabatt / 15stk

Husk å skrive inn koden i kassen. Kan ikke kombineres med andre rabatter

Faste rabatter

Kule T-skjorte trykk

Kule og morsomme T-skjorter er ikke bare et trykk på en kjedelig plain T-skjorte, Det skal også være et kult og behagelig plagg. Vi har et stort utvalg av kule T-skjorter med trykk til herre, dame, barn og baby. Vår bestselger, den klassiske T-skjorten til dame og herre i komfortabel og holdbar kvalitet med rette snitt og doble sømmer. Premium T-skjorten til menn, dame og barn er en annen favoritt. Topp kvalitet, stort fargeutvalg og produsert gjennom rettferdig og bærekraftig produksjon. Økologiske T-skjorter til dame og herre fra Continental Clothing produsert med fornybar energi og av 100% økologisk dyrket bomull. T tillegg til snasne V-hals T-skjorter, topper og singlets.

Inne på produktsiden finner du mer informasjon om det aktuelle produktet, inkludert størrelsestabell.

T-skjorte størrelser

Du har funnet dine favorittdesign, du har funnet T-skjorte med trykk du liker og ønsket farge er i boks. Da var det bare det vanskeligste igjen: Hvilken størrelse skal jeg velge? Her er løsningen :)

T-skjortens nøyaktige mål - Du finner størrelsestabellen for valgt produkt under det valgte produktet, som gjør det lett å måle deg frem til riktig størrelse. Legg en T-skjorte du har og som passer perfekt flatt, mål deretter lengde (A), bredde (B) og lengde på erme (C) på T-skjorten – Se illustrasjon under produkt. Sammenlikne målene med størrelsestabellen. Merk at målene er kant til kant og ikke omkrets.

Hva sier andre kunder - Vi tilbyr en rekke forskjellige typer T-skjorter og singlets fra flere leverandører og S-XL kan angis litt forskjellig fra leverandør til leverandør. Derfor har vi en nøyaktig måletabell som forklart over. I tillegg har vi en generell beskrivelse som er basert på tilbakemeldinger fra kunder, som angir om T-skjorten er liten, passe, eller stor i størrelsen. Denne finner du rett under størrelsesvelgerne, sammen med lenke til størrelsestabell lenger ned på siden

Hettegensere, luer, kopper

Visste du at du i tillegg til voldsomt morsomme T-skjorter med trykk også får de de aller fleste kule trykkene våre på hettegensere, luer og kopper, samt mange kule trykk på babybodyer? Nei? Vel, nå vet du det :) Gå inn på produktsidene og finn kategori og type produkt du ønsker og finn kule trykk, eller bare velg en T-skjorte med ønsket motiv og benytt produktvelgeren under viste T-skjorte for å velge andre produkter. Alle trykk for voksne finnes på flere typer T-skjorter, singlets og hettegensere til menn og kvinner. Babyklær er tilgjengelige på kort- og langermede babybodyer og T-skjorter

Alle trykk er tilgjengelig på mange produkter

1 Velg Motiv

2 Velg Produkt

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress
Kule T-skjorter med trykk siden 2009