Bestilling

Du vil motta en ordrebekreftelse ved bestilling samt en melding når produktene sendes. Dette er automatiske utsendelser som kan havne i spam-folder, så sjekk der om du ikke mottar bekreftelse. Dobbeltsjekk også at epostadressen skrives korrekt ved bestilling.

Det er ingen ekstra utgifter (toll/import/annet) ved kjøp hos oss. Du betaler kun det som er prisen i handlekurv/kasse i vår nettbutikk.

Frakt

Priser for standard frakt

  • Inntil 149,- : 30,-
  • Inntil 225,- : 54,-
  • Inntil 540,- : 72,-
  • Over 540,- : 90,-

Ved vanlig frakt vil det ikke være sporing på små forsendelser (forsendelser som kan leveres rett i postkassen). Forsendelser som sendes som pakkepost har sporing. Ved premium frakt vil det alltid være sporing. Du kan lese mer om de forskjellige fraktvalgene i kassen

Levering

De aller fleste ordre sendes fra oss i løpet av 1-2 dager og er normalt levert i postkassen din innen 10 dager etter bestilling (3-5 med premium levering). I enkelte tilfeller kan produksjon ta noe lengre tid, eventuelle forsinkelser hos posten har vi dessverre liten innflytelse på.

Se oppdaterte estimerte leveringsperiode i kassen. Disse inneholder buffer og tar hensyn til at uforutsette ting kan oppstå. Merk at det kun er premium frakt som har leveringsgaranti innen gitt dato.

Mindre bestillinger sendes i egnede A4-konvolutter og leveres rett i postkassen. Større forsendelser sendes som pakkepost.

For å sikre raskest mulig levering, sørg for korrekt betalingsinformasjon og fullstendig leveringsadresse

Trykk

Vi ønsker det optimale trykkresultat og komfort. Derfor trykker vi med digitalt direktetrykk som standard. Dette er en trykkmetode hvor trykket sprayes direkte inn i produktet. Dette gir meget gode trykkresultater og ser og føles veldig naturlig og behagelig siden trykket blir en del av plagget. Enkelte produkter med veldig lav bomullsandel blir trykket med plottrykk

Merk at på en skjerm kan farger (spesielt intensiteten) se noe annerledes ut enn på trykk. Det kommer an på innstillinger og lys. Fargene på skjerm vil kunne ha en litt for sterk glans.

Produktinformasjon

Produktene vi selger er av god kvalitet og behagelige å ha på seg.

Produkter og trykkvalitet har vært testet nøye og skal holde lenge. For å hjelpe til med at trykket holder seg best mulig, lengst mulig anbefaler vi at klær vaskes på vrangen på 30 grader, og at du er forsiktig med varme ved stryking og tørking (stryk på vrangen, middels varme uten damp og pass på at motiver ikke ligger mot hverandre). Pleieinstruks for produkter følger også med i forsendelsen ved kjøp

T-skjorter nettbutikk

Vi har over 1000 kule trykk og tekster i nettbutikken i alle kategorier. Kule t-skjorter, slim fit og kontrastskjorter til menn og jente t-skjorter, topper og singlets til damer. Massevis av kule trykk på barneklær og babyklær. Sjekk ut kule t-skjorter med trykk, morsomme t-skjorter, fest og moro, sjekketriks og sånn med gode og mindre gode sjekketriks, sexy og snasne kule jenter t-shirts, humor tekster og trykk, kontorhumor med t-skjorter til jobben, nerd og geek t-shirts, retro t-skjorter med gode gamle norske ord og uttrykk, trønderloven på t-skjorter med tøffe norske trykk, lett blanding med diverse trykk, kule klær med trykk for gravide og foreldre inkludert mange verdens beste trykk og ikke minst mange kule barneklær og babyklær på nett. Kule t-skjorter til barn og baby og babybodyer med morsomme tekster. Vi har også mange tøffe luer med kule trykk. Nettb utikk med kule klær luer, t-skjorter, tsjorter, tshorter, t-shirts, kall det hva du vil, vi har det. Klart du skal få, alle skal få. Smilefjes :)

Topp produkter

T-skjortene vi tilbyr i vår nettbutikk er klær av topp kvalitet, alle produktene er av hundre prosent bomull (utenom sportssingletten for menn) og har en høy stofftetthet som gjør klærne solide og meget behagelige å ha på seg. klær vi benytter i nettbutikken inkluderer t-shirts av merker som B&C, Continental Clothing og Hanes, disse er sertifisert i henhold til krav om dyrking og behandling av bomull samt produksjonsbetingelser. Inne på produktsiden finner du mer informasjon om det aktuelle produktet, inkludert størrelsestabell.

T-skjorte trykk

Vi ønsker det optimale trykkresultatet. Derfor trykker vi med digitalt direktetrykk som standard. Dette er en trykkmetode hvor trykket sprayes direkte inn i produktet. Dette gir meget gode trykkresultater og ser og føles veldig naturlig og behagelig siden trykket blir en del av t-skjorten, feks i motsetning til å klistre trykket utenpå som ved transfertrykk. Enkelte produkter med veldig lav bomullsandel blir trykket med plottrykk

Merk at på en skjerm kan farger (spesielt intensiteten) se noe annerledes ut enn på trykk. Det kommer an på innstillinger og lys. Fargene på skjerm vil kunne ha en litt for sterk glans.

Vask av T-skjorter

For å beholde T-skjorten og trykket best mulig lengst mulig anbefales det å vaske T-skjortene på vrangen på 30 grader, Ikke kjemisk rensing eller tørketrommel og stryking på vrangen ved middels varme og uten damp. Alle T-skjorter/produkter har blitt testet i vask med direktetrykk, og skal være absolutt fargeekte. Kravet er 10 vask uten å miste noe av fargeintensiteten. Vi har T-skjorter som har blitt brukt og vasket i flere år uten problemer.