Kule T-shirts

Kule T-shirts ble startet opp i 2009, ganske enkelt fordi vi synes det er morsomt :) Vi anser oss derfor beskjedent som legender i gamet :)

Kule T-shirts / kuletshirts.no eies av Nettverdi AS. Alle design/trykk som selges på kuletshirts.no er designet/utformet av oss og alle rettigheter tilhører Nettverdi AS

Humor

Vårt mål er å lage tekster, design, utforminger som får frem smilet, det skal være morsomt, kult, artig, underfundig, folkelig, merkelig etc. Vi er opptatt av at nettsidene skal være i stadig utvikling og vi oppdaterer derfor utvalget ofte med nye tillegg, utskiftninger og endringer, slik at du som besøkende stadig skal finne noe nytt.

Det handler om humor, gjenkjenning og selvironi og ting vi synes er kult eller morsomt og ting hvor man tenker ”det burde stått på en t-skjorte”. Humor er så mangt, og ikke alle har samme referanser. Vi erkjenner at ikke alt treffer alle - Det ville vel egentlig vært litt kjedelig og - men vi håper og tror at de fleste finner ganske mye de liker :)

Norske trykk på t-skjorter

Norsk språk på t-skjorter gir en mer personlig følelse og det er viktig for oss at en stor andel av t-skjortene har norske motiv, men enkelte tekster/puns fungerer bare på engelsk, så det kan dukke opp en og annen engelsk. For oss er det poenget med teksten og humoren som står i høysetet. Vi har derfor valgt å bruke en relativt stilren utforming på motivene og utelatt mye grafikk og bilder, såfremt grafikken ikke er hele poenget.

Personlighet og skreddersøm

T-skjortene skal være personlige og passe akkurat deg. Skreddersøm er viktig og derfor tilbyr vi motivene på flere typer t-skjorter, hettegensere, babybodyer, etc i både herre- og dame og du kan selv velge farge på plagget inne på produktsiden.

Med over 1000 forskjellige trykk, mange forskjellige produkter og en rekke farger har vi flere hundre tusen varianter. Det burde gi muligheter for både skreddersøm og skikkelig klær ikke alle andre har :)

Alle trykk er tilgjengelig på mange produkter

1 Velg Motiv

2 Velg Produkt

Visste du at du også får de fleste trykkene på hettegensere, luer og kopper? Nei? Vel, nå vet du det da :) Velg ønsket motiv og benytt produktvelgeren under viste produkt for velge andre produkter. Alle trykk for voksne finnes på flere typer t-skjorter og hettegensere til menn og kvinner. Babyklær er tilgjengelige på kort- og langermede babybodyer og t-skjorter.

Produkter

T-skjorter, babybodyer og andre produkter vi tilbyr i vår nettbutikk er god kvalitet og behagelige å ha på seg., og de fleste produktene er av hundre prosent bomull (melerte/blandingsfarger inneholder polyester eller viskose) og har en høy stofftetthet som gjør klærne solide og meget behagelige å ha på seg. klær vi benytter i nettbutikken inkluderer t-shirts av merker som B&C, , Gildan, Continental Clothing og Hanes, disse er sertifisert i henhold til krav om dyrking og behandling av bomull samt produksjonsbetingelser. Inne på produktsiden finner du mer informasjon om det aktuelle produktet, inkludert størrelsestabell.

Trykk

Vi ønsker det optimale trykkresultatet. Derfor trykker vi med digitalt direktetrykk som standard. Dette er en trykkmetode hvor trykket sprayes direkte inn i produktet. Dette gir meget gode trykkresultater og ser og føles veldig naturlig og behagelig siden trykket blir en del av t-skjorten, feks i motsetning til å klistre trykket utenpå som ved transfertrykk. Enkelte produkter med veldig lav bomullsandel blir trykket med plottrykk

Merk at på en skjerm kan farger (spesielt intensiteten) se noe annerledes ut enn på trykk. Det kommer an på innstillinger og lys. Fargene på skjerm vil kunne ha en litt for sterk glans.

Produkter og trykkvalitet har vært testet nøye og skal holde lenge. For å hjelpe til med at trykket holder seg best mulig, lengst mulig anbefaler vi at klær vaskes på vrangen på 30 grader, og at du er forsiktig med varme ved stryking og tørking (stryk på vrangen, middels varme uten damp og pass på at motiver ikke ligger mot hverandre). Pleieinstruks for produkter følger også med i forsendelsen ved kjøp. Unngå kjemisk rensing og tørketrommel.

Alle T-skjorter/andre klær har blitt testet i vask med trykk, og skal være absolutt fargeekte. Kravet er 10 vask uten å miste noe av fargeintensiteten. Vi har T-skjorter som har blitt brukt og vasket i flere år uten store problemer.

Hvis du er ute etter voldsomt morsomme og kule t-skjorter med trykk har du kommet rett! Vi har over 1000 kule design og trykk. Alle trykk er tilgjengelige på T-skjorter, hettegensere, luer og kopper. Pluss masse kule trykk på barne- og babyklær. Sjekk ut kule t-skjorter med trykk, morsomme t-skjorter, fest og moro, sjekketriks og sånn med gode og mindre gode sjekketriks, sexy og snasne kule jenter t-shirts, humor tekster og trykk, kontorhumor med t-skjorter til jobben, nerd og geek t-shirts, retro t-skjorter med gode gamle norske ord og uttrykk, trønderloven på t-skjorter med tøffe norske trykk, lett blanding med diverse trykk, kule klær med trykk for gravide og foreldre inkludert mange verdens beste trykk og ikke minst mange kule barneklær og babyklær på nett. Kule t-skjorter til barn og baby og babybodyer med morsomme tekster. Vi har også mange tøffe luer med kule trykk. Nettb utikk med kule klær luer, t-skjorter, tsjorter, tshorter, t-shirts, kall det hva du vil, vi har det. Klart du skal få, alle skal få :)
Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress
Kule T-skjorter siden 2009