Det handler om humor, gjenkjenning og selvironi og ting vi synes er kult eller morsomt og ting hvor man tenker ”det burde stått på en t-skjorte”. Humor er så mangt det handler mye om gjenkjennelse. Vi erkjenner at ikke alle har lik humor og derfor har vi et variert utvalg av t-skjorter med trykk.

Norske trykk på t-skjorter

Norsk språk på t-skjorter gir en mer personlig følelse og det er viktig for oss at en stor andel av t-skjortene har norske motiv, men vi erkjenner at en del tekster rett og slett fungerer bedre på engelsk. For oss er det poenget med teksten og humoren som står i høysetet. Vi har derfor valgt å bruke en relativt stilren utforming på motivene og utelatt grafikk og bilder, da vi føler dette ofte virker mot sin hensikt.

T-skjorter og trykk av høy kvalitet med god sliteevne

Kvalitet på t-skjorter og trykk er essensielt. Dette er plagg som skal brukes og for oss er det viktig å tilby kvalitetsprodukter som holder. T-skjortene er av 100% bomull og har en meget høy stofftetthet og motivene av kvalitet som holder seg vask etter vask.

Personlighet og skreddersøm

T-skjortene skal også være personlige og passe akkurat deg. Skreddersøm er viktig og derfor tilbyr vi motivene på flere typer t-skjorter, topper, singlets, babybodyer, etc i både gutte- og jenteversjoner og du kan selv velge farge på plagget inne på produktsiden.

På produktsiden kan du også lese mer om de forskjellige plaggene, se størrelsestabell, trykkteknikk, se bilder, etc i informasjonsboksen under produktet. De forskjellige t-skjortene velges til høyre for produktvisningen.

Kort oppsummert leverer vi kvalitetsplagg med skikkelig trykk og fagarbeid til en god pris og samarbeider med et selskap i Tyskland som trykker og leverer t-skjortene.

Hvorfor produseres det i Tyskland

Vi vil gi deg som kunde best kvalitet på produkter, suveren trykkvalitet, en god pris og ikke minst store muligheter for kundetilpasning av produktene. Dette har vi funnet i Tyskland, hvor vår leverandør holder til.

Vi har over 1000 forskjellige trykk på mange forskjellige produkter og en rekke farger. Dette gir titusenvis av muligheter og sammen med størrelser gjør dette at vi har over hundre tusen unike produkter. Dette gjør det umulig for oss å kunne lagerføre produktene og de blir derfor trykket hos vår leverandør ved bestilling.

Har du spørsmål, ønsker, ris eller ros er det bare å ta kontakt. Vi setter pris på all tilbakemelding.

T-skjorter nettbutikk

Vi har over 1000 kule trykk og tekster i nettbutikken i alle kategorier. Kule t-skjorter, slim fit og kontrastskjorter til menn og jente t-skjorter, topper og singlets til damer. Massevis av kule trykk på barneklær og babyklær. Sjekk ut kule t-skjorter med trykk, morsomme t-skjorter, fest og moro, sjekketriks og sånn med gode og mindre gode sjekketriks, sexy og snasne kule jenter t-shirts, humor tekster og trykk, kontorhumor med t-skjorter til jobben, nerd og geek t-shirts, retro t-skjorter med gode gamle norske ord og uttrykk, trønderloven på t-skjorter med tøffe norske trykk, lett blanding med diverse trykk, kule klær med trykk for gravide og foreldre inkludert mange verdens beste trykk og ikke minst mange kule barneklær og babyklær på nett. Kule t-skjorter til barn og baby og babybodyer med morsomme tekster. Vi har også mange tøffe luer med kule trykk. Nettb utikk med kule klær luer, t-skjorter, tsjorter, tshorter, t-shirts, kall det hva du vil, vi har det. Klart du skal få, alle skal få. Smilefjes :)

Topp produkter

T-skjortene vi tilbyr i vår nettbutikk er klær av topp kvalitet, alle produktene er av hundre prosent bomull (utenom sportssingletten for menn) og har en høy stofftetthet som gjør klærne solide og meget behagelige å ha på seg. klær vi benytter i nettbutikken inkluderer t-shirts av merker som B&C, Continental Clothing og Hanes, disse er sertifisert i henhold til krav om dyrking og behandling av bomull samt produksjonsbetingelser. Inne på produktsiden finner du mer informasjon om det aktuelle produktet, inkludert størrelsestabell.

T-skjorte trykk

Til trykk på t-skjorter bruker vi utelukkende fleksitrykk. Fleksitrykk (plott trykk) er glatt og ligger pent utenpå stoffet. Trykket er svært fleksibelt og utrolig holdbart, selv tynne linjer. Trykkfargen har vært gjennom grundige tester som har vist at fargene holder seg selv etter 100 vask.

Vask av produkter

Anbefaling ved vask er å vaske produktet på vrangen på 30 grader, så det er vår offisielle anbefaling. Selv vasker vi aldri t-skjortene på vrangen og aldri 30 grader, uten at vi har merket noen endring i trykkvalitet, selv etter flere år med bruk og vask :) Ved stryking bør den strykes på ved maks middels varme og pass på at motiver ikke ligger mot hverandre, så vil motivet holde seg fint vask etter vask etter vask etter vask og så videre :)