Det viktigste å få med seg er at vi sender direkte fra vårt trykkeri i Tyskland. Ved bestilling av ett produkt per ordre er ikke dette noe å tenke på. Ved bestillinger over 350,- (inkludert frakt) kan det forekomme toll/mva og ekspedisjonskostnader.

Bestille flere produkter

Hvis du ønsker å bestille flere produkter med en gang, gjentar du bare kjøpsprosessen flere ganger med ett produkt per ordre. Alle opplysninger lagres i skjemaet, så det eneste du må gjenta er kortopplysninger. Frakt blir ikke spesielt mye dyrere, du får produktene levert rett i postkassen og du unngår ekstrautgifter. Vi tjener ingenting på verken frakt eller eventuelle toll/mva og ekspedisjonskostnader

Frakt og leveringstid

  • Inntil 225,- - 54,-
  • Inntil 540,- - 72,-
  • Over 540,- - 90,-

95% av alle ordre sendes fra oss i løpet av 1-2 dager og er normalt levert i postkassen din innen 8 dager etter bestilling. I enkelte tilfeller kan produksjon ta noe lengre tid, eventuelle forsinkelser hos Posten har vi dessverre liten innflytelse på.

Produktkvalitet

T-skjorter og barneklær vi tilbyr er av topp kvalitet, de har en høy stofftetthet som gjør klærne solide og meget behagelige å ha på seg. Klær vi benytter inkluderer t-shirts av merker som Hanes, B&C og Continental Clothing. Barneklær er av merkene Continental Clothing, Anvil og BabyBug. Luene leveres av Result Caps.

Trykkvalitet

Vi benytter utelukkende plottrykk som gir en overlegen trykkvalitet, hvor farge og skarphet beholdes vask etter vask og du unngår at det blir blassere etter noen runder i maskinen.

Vask

Vår offisielle anbefaling er at produktene vaskes på vrangen på 30 grader, og at du er forsiktig med varme ved stryking og tørking (stryk på vrangen, middels varme og pass på at motiver ikke ligger mot hverandre). Trykkvaliteten har vært gjennom grundige tester som viser at trykket ikke forandres nevneverdig selv etter 100 vask!

Selv er vi relativt løsslupne med grader og vranger og har vasket produktene en haug med ganger uten noen som helst forringelse av kvalitet.

 

 

Er det noe du fortsatt lurer på, har du spørsmål eller forslag til forbedringer i informasjon eller andre tilbakemeldinger så er det bare å kontakte oss

T-skjorter nettbutikk

Vi har over 1000 kule trykk og tekster i nettbutikken i alle kategorier. Kule t-skjorter, slim fit og kontrastskjorter til menn og jente t-skjorter, topper og singlets til damer. Massevis av kule trykk på barneklær og babyklær. Sjekk ut kule t-skjorter med trykk, morsomme t-skjorter, fest og moro, sjekketriks og sånn med gode og mindre gode sjekketriks, sexy og snasne kule jenter t-shirts, humor tekster og trykk, kontorhumor med t-skjorter til jobben, nerd og geek t-shirts, retro t-skjorter med gode gamle norske ord og uttrykk, trønderloven på t-skjorter med tøffe norske trykk, lett blanding med diverse trykk, kule klær med trykk for gravide og foreldre inkludert mange verdens beste trykk og ikke minst mange kule barneklær og babyklær på nett. Kule t-skjorter til barn og baby og babybodyer med morsomme tekster. Vi har også mange tøffe luer med kule trykk. Nettb utikk med kule klær luer, t-skjorter, tsjorter, tshorter, t-shirts, kall det hva du vil, vi har det. Klart du skal få, alle skal få. Smilefjes :)

Topp produkter

T-skjortene vi tilbyr i vår nettbutikk er klær av topp kvalitet, alle produktene er av hundre prosent bomull (utenom sportssingletten for menn) og har en høy stofftetthet som gjør klærne solide og meget behagelige å ha på seg. klær vi benytter i nettbutikken inkluderer t-shirts av merker som B&C, Continental Clothing og Hanes, disse er sertifisert i henhold til krav om dyrking og behandling av bomull samt produksjonsbetingelser. Inne på produktsiden finner du mer informasjon om det aktuelle produktet, inkludert størrelsestabell.

T-skjorte trykk

Til trykk på t-skjorter bruker vi utelukkende fleksitrykk. Fleksitrykk (plott trykk) er glatt og ligger pent utenpå stoffet. Trykket er svært fleksibelt og utrolig holdbart, selv tynne linjer. Trykkfargen har vært gjennom grundige tester som har vist at fargene holder seg selv etter 100 vask.

Vask av produkter

Anbefaling ved vask er å vaske produktet på vrangen på 30 grader, så det er vår offisielle anbefaling. Selv vasker vi aldri t-skjortene på vrangen og aldri 30 grader, uten at vi har merket noen endring i trykkvalitet, selv etter flere år med bruk og vask :) Ved stryking bør den strykes på ved maks middels varme og pass på at motiver ikke ligger mot hverandre, så vil motivet holde seg fint vask etter vask etter vask etter vask og så videre :)