Akkurat nå: 15% RABATT på alt! Nå: 15% RABATT på alt!
Babyklær

Sjekk ut masse kule babyklær på nett. Babyklær vaskes ofte, og da er det viktig med klær og trykk som er slitesterke. Vi bruker trykk som sitter ekstremt godt og beholder kvaliteten og skarpheten i trykket vask etter vask. Motivene fås på babybodyer, t-skjorter og smekker.

Våre kule og morsomme trykk på babyklær er ikke bare et trykk på billigste babyklær man får tak i. Det skal også være fint, praktisk og behagelig babytøy. Babyklær vi velger å ta inn og beholde i sortimentet er basert på tilbakemeldinger fra våre kunder. Vi har et stort utvalg av morsomme tekster og kule motiv på babyklær. Vår bestselger er våre økologiske lang- og kortermede babybodyer. Disse har foldede skuldersømmer som kan strekkes og tre trykknapper av nikkelfritt metall for mest mulig behagelig på- og avkledning, samt en solig stoffkvalitet på på 200g/m². Vi har også kontrastfarget kortermet og tri-blend babybody. Samt babyluer og T-skjorter.

Alle trykkene er tilgjengelige på et utvalg av produkter, T-skjorter til barn i alle aldre, kort- og langermede babybodyer og smekker. Sjekk også masse flere trykk på babyklær og barneklær under T-skjorter til barn. Vårt utvalg av barneklær og babyklær på nett vokser stadig. Skaff deg noen kule t-skjorter, smekker, luer og kort- og langermede babybodyer med tekst.

Inne på produktsiden finner du mer informasjon om det aktuelle produktet, inkludert størrelsestabell.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress
Kule T-skjorter med trykk siden 2009