Priser og levering

Priser avhenger av mange faktorer og regnes ut til hvert enkelt pristilbud. Antall og type produkter, farger på produkt, trykkmetode, størrelse og antall farger i trykk er alle med på å avgjøre pris og er viktig informasjon for oss ved henvendelser om priser og pristilbud.

Les mer

Trykk av mindre antall t-skjorter (1-49 stk)

Velg produkter, velg design, skriv inn tekst eller last opp egen grafikk og bestill direkte på lagdinegentskjorte.no

Les mer

Profilering av bedrifter

Markedsfør bedriften på en rimelig og synlig måte med t-skjorter, gensere og andre profilklær. Topp til profilering og reklame, kanskje bedriftslaget trenger en ansiktsløfting eller det ønskes det lille ekstra til seminaret.

Les mer

Trykk til foreninger, klubber og lag

Vi formidler trykk på t-skjorter, gensere og det meste annet av klær samt relaterte profilprodukter og kan tilby gode løsninger som kan tilpasses de fleste ønsker og antall

Les mer

Aktiviteter tips og moro

Har du planer om noe ekstra til et utdrikningslag, en bursdagsfeiring eller en jentekveld? Hva er vel bedre enn egne t-skjorter til hele gjengen. Finn på noe morsomt som passer for anledningen.

Les mer

Lag din egen t-skjorte

Trenger du en t-skjorte eller to med noe tekst enkelt og raskt, gjør det selv da vel :)

Lag din egen t-skjorte

T-skjorter nettbutikk

Vi har over 1000 kule trykk og tekster i nettbutikken i alle kategorier. Kule t-skjorter, slim fit og kontrastskjorter til menn og jente t-skjorter, topper og singlets til damer. Massevis av kule trykk på barneklær og babyklær. Sjekk ut kule t-skjorter med trykk, morsomme t-skjorter, fest og moro, sjekketriks og sånn med gode og mindre gode sjekketriks, sexy og snasne kule jenter t-shirts, humor tekster og trykk, kontorhumor med t-skjorter til jobben, nerd og geek t-shirts, retro t-skjorter med gode gamle norske ord og uttrykk, trønderloven på t-skjorter med tøffe norske trykk, lett blanding med diverse trykk, kule klær med trykk for gravide og foreldre inkludert mange verdens beste trykk og ikke minst mange kule barneklær og babyklær på nett. Kule t-skjorter til barn og baby og babybodyer med morsomme tekster. Vi har også mange tøffe luer med kule trykk. Nettb utikk med kule klær luer, t-skjorter, tsjorter, tshorter, t-shirts, kall det hva du vil, vi har det. Klart du skal få, alle skal få. Smilefjes :)

Topp produkter

T-skjortene vi tilbyr i vår nettbutikk er klær av topp kvalitet, alle produktene er av hundre prosent bomull (utenom sportssingletten for menn) og har en høy stofftetthet som gjør klærne solide og meget behagelige å ha på seg. klær vi benytter i nettbutikken inkluderer t-shirts av merker som B&C, Continental Clothing og Hanes, disse er sertifisert i henhold til krav om dyrking og behandling av bomull samt produksjonsbetingelser. Inne på produktsiden finner du mer informasjon om det aktuelle produktet, inkludert størrelsestabell.

T-skjorte trykk

Til trykk på t-skjorter bruker vi utelukkende fleksitrykk. Fleksitrykk (plott trykk) er glatt og ligger pent utenpå stoffet. Trykket er svært fleksibelt og utrolig holdbart, selv tynne linjer. Trykkfargen har vært gjennom grundige tester som har vist at fargene holder seg selv etter 100 vask.

Vask av produkter

Anbefaling ved vask er å vaske produktet på vrangen på 30 grader, så det er vår offisielle anbefaling. Selv vasker vi aldri t-skjortene på vrangen og aldri 30 grader, uten at vi har merket noen endring i trykkvalitet, selv etter flere år med bruk og vask :) Ved stryking bør den strykes på ved maks middels varme og pass på at motiver ikke ligger mot hverandre, så vil motivet holde seg fint vask etter vask etter vask etter vask og så videre :)